0 items

Wanneer u denkt aan golfen, wat komt er dan in u op? Is het de versheid van het ochtendgras, het zachte geluid van een perfecte swing, de sensatie van het kijken naar een bal die op de perfecte plaats op de green landt? Stel je nu voor dat je dit allemaal kunt ervaren zonder je huis te verlaten. Het kan nu met de golf simulator set die je kunt huren bij www.indoorgolf24.nl.

Met het huren van een golf simulator set kun je golfen waar en wanneer je maar wilt. Of je nu een golfenthousiasteling bent die aan zijn slag wil werken, of gewoon op zoek bent naar een leuke en sportieve activiteit voor een bijeenkomst met vrienden, familie of collega’s, onze golf simulator set biedt eindeloze mogelijkheden.

Elke set wordt geleverd met een Optishot 2, clubs, ballen en een opvangnet. Optishot 2 is een geavanceerde simulator die je slagen analyseert en op een groot scherm projecteert, zodat je precies kunt zien hoe je presteert. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een USB-kabel, die beide worden meegeleverd in het huurpakket.

Voor een nog realistischere ervaring kun je de computer aansluiten op een tv-scherm of beamer met projectiescherm. Door de lichtgevoelige sensoren van de simulator moet je de opstelling binnen en in een ruimte met zo min mogelijk zonlicht gebruiken. De golfbal wordt opgevangen door het meegeleverde net, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen in je huis.

De kosten van het huren van een golf simulator set bedragen slechts €99 per dag. Je kunt de set bij ons afhalen of in Arnhem en omstreken laten bezorgen, afhankelijk van je voorkeur.

Als je dus zin hebt in een potje golfen, waarom zou je dan wachten? Reserveer je golf simulator set vandaag nog op www.indoorgolf24.nl/landingpage/huren en geniet van de ultieme golfervaring vanuit het comfort van je eigen huis.

Huur een golf simulator set en sla je eigen hole-in-one!