Golf simulator huren

Huur een golf simulator set en golf waar en wanneer je wilt. Leuk en sportief met vrienden, familie of collega’s. Ook ideaal voor feestjes of teambuilding.

Reserveer nu en sla een hole-in-one!

Alle basisbenodigdheden om binnen te kunnen golfen

Golf player simulator

Golf simulator

Geavanceerde OptiShot 2 Golf simulator die je swing analyseert met behulp van sensoren. Eenvoudig aan te sluiten op een pc of laptop met de meegeleverde USB kabel.

Opvangnet

Keuze uit een draagbaar opvangnet van 1 of 2 meter breed, met anti-shock doek. Eenvoudig in je eentje op te zetten.

Golf club

Golf clubs en ballen

3 tot 5 professionele golf clubs naar keuze zijn inbegrepen, met een aantal soft balls. De set kan ook met eigen clubs en ballen gebruikt worden.

15 golfbanen inbegrepen

De OptiShot2 golf simulator bevat software met 15 officiële kampioenschap golfbanen. Na installatie kan je direct de baan op.

Past in elke ruimte

De compact simulator i.c.m. het opvangnet (1 of 2 meter breed) past in elke ruimte. Daardoor kan je met onze set bijvoorbeeld thuis met de kinderen golfen in je woonkamer, op kantoor met je collega’s of op een beurs als vermaak voor je klanten.

Eerdere ervaringen

“Ik heb een golf simulator set gehuurd voor mijn verjaardag en het was een groot succes. Iedereen vond het leuk om te golfen en we hebben veel gelachen. De service was ook top: snel, vriendelijk en professioneel. Een echte aanrader!”

Robert, Arnhem

“Wat een geweldige ervaring om te golfen met een simulator. Je waant je echt op de golfbaan en je kunt je slagen verbeteren met de feedback. De installatie was ook heel makkelijk en goed geregeld. Ik ga zeker nog een keer huren.”

Stefan, Huissen

Prijzen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de golf simulator set afhalen?

De set kan in overleg worden afgehaald en weer teruggebracht op onze locatie in Arnhem. 

 

Waar speel ik de simulatie op af?

Met de meegeleverde USB kabel sluit je de golf simulator aan op een laptop of pc. Daarop installeer je de software voor het simuleren van de golfbanen. De sensors op de simulator meten de swing en slag en spelen dat via de software af op de computer.

De computer kan weer op een eigen tv-scherm of beamer met projectiescherm aangesloten worden, voor een nog realistischere ervaring.

Worden er ballen meegeleverd?

Er worden enkele soft ballen meegeleverd. Dit werkt in principe voldoende in combinatie met de golf simulator, maar normale eigen harde ballen zijn ook mogelijk. Bij een binnenopstelling zou bij een verkeerde slag of afketsen dan echter schade kunnen ontstaan.

Kan de huurset ook buiten gebruikt worden?

Voor een buitenlocatie met veel lichtinval is de huurset niet geschikt, vanwege de lichtgevoeligheid van de sensoren. Bijv. in een afgesloten tent of overkapping zou dit buiten wel mogelijk zijn.