0 items

TGC 2019 

De ultieme Golf Simulator Software. Stap in de wereld van ongeëvenaarde golfervaring met de TGC 2019 software, de toonaangevende simulatiesoftware die uw golfspel naar een hoger niveau tilt. Ontworpen voor zowel thuisgebruik als professionele en commerciële toepassingen, biedt TGC 2019 u de ultieme 3D-golfervaring met een ongekende realisme en precisie.

Kenmerken TGC 2019

Wereldwijde golfbanen

Duik in een bibliotheek met meer dan 150.000 golfbanen wereldwijd. Kies uw favoriete baan of ontdek nieuwe uitdagingen, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

Realistische ervaring

Ervaar de nauwkeurigheid en het realisme van het golfen met geavanceerde 3D-graphics en levensechte fysica. Voel elke slag met precieze feedback en verbeter uw spel met gedetailleerde analyses.

Ontwerp banen

Ontwerp uw eigen golfbanen met een eenvoudige, maar krachtige editor. Deel uw creaties met een actieve online gemeenschap en speel op banen ontworpen door andere golfenthousiasten.

Uitzonderlijke grafische weergave en fysica

TGC 2019 tilt de visuele ervaring van golf simulatie naar een hoger niveau met HD-graphics tot 4K-resolutie en real-time rendering. De geavanceerde fysica engine zorgt voor een realistische balvlucht en interactie met het terrein, waardoor elke slag voelt alsof u werkelijk op de golfbaan staat.

Onbeperkt spelen en competitie

Met TGC 2019 kunt u elk moment van de dag golfen, alleen of met vrienden. Daag spelers uit de hele wereld uit in online toernooien of creëer uw eigen competitie. Geniet van een dynamische golfervaring met verschillende spelmodi, waaronder stroke play, match play en meer.

Bestel samen met de ProTee VX

Verrijk uw indoor golf met ProTee VX en TGC 2019: top technologie voor een realistisch spel. Ideaal voor elke golfer, directe slagrespons en gebruiksgemak.

TGC 2019 in cijfers

beschikbare golfbanen

Verbluffende graphics

%

aanpasbaar

Ervaringen

TGC 2019 heeft een enorme selectie aan banen en de graphics zijn top. Hoewel er kleine bugs zijn, wegen die niet op tegen het plezier van het spel.

Samuel

Het wachten op TGC 2019 is eindelijk beloond. De service van ProTee is uitstekend; snelle en effectieve hulp. De graphics en nieuwe functies overtreffen alles!

Kevin

Mijn eerste hole-in-one in TGC 2019 voelde geweldig! Het zelf banen creëren is een fantastische toevoeging.

Rogier