0 items

Wat kost een indoor golf simulator?

Thuis golfen met een golf simulator kan je qua opstelling en kosten zo gek maken als je zelf maar wilt. Goedkoop beginnen tot aan een complete opstelling met krachtige computer en een goede beamer en groot projector scherm. Bekijk de pagina Wat voor computer heb ik nodig voor een golf simulator? om een beeld te krijgen van de benodigdheden voor indoor golf.

Goedkoop beginnen

Relatief goedkoop beginnen met indoor golfen is mogelijk. Een golf simulator met afslagmat is al te verkrijgen vanaf €549,-. Als je al een computer, laptop of tablet in huis hebt, kan je de golf simulator daar op aansluiten en kosten voor een nieuwe computer, laptop of tablet besparen. De computer kan je vervolgens weer aansluiten op een oude tv of computerbeeldscherm die je boven een klein golfnetje plaatst om je slag in op te vangen.

Professioneel beginnen

Ben je al ervaren met golf en weet je zeker dat dit je passie is, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om gelijk voor een professionele opstelling te gaan en het meest realistische en accurate golfspel na te bootsen in je eigen huis.

Met zo’n opstelling kunnen de kosten al snel oplopen. Een gaming pc met goede specificaties kost tussen de 800 en 3000 euro, goede kwaliteit beamer zo’n 1000 euro met een speciale golf simulator opvangkooi voor 2000 euro en een golf simulator van 2000 euro. Reken op een bedrag tussen de 10.000 en 50.000 euro voor het beste van het beste.